maandag 3 juni 2013

Een zéér geslaagde dag

Gisteren was het bij ons het jaarlijkse Feest van de Drie Taarten, waarbij we de verjaardagen van de kinderen in één klap vieren. En dat mag goed gebeuren.
En het was een middag zoals we die ons voorstelden.

De afgelopen jaren hadden we regelmatig te maken met mensen die afzegden, doordat ze andere plannen hadden. Dat kan natuurlijk, maar het is toch jammer. Dit jaar echter, was iedereen van de partij. Dat betekent naast ons eigen gezin nog zes echtparen, waarvan de meesten ook kinderen mee namen.
En om het gezelschap nog wat groter te maken, mochten Bob en Rick ieder drie vriendjes uitnodigen.
Anders hadden zij namelijk over drie weken hun kinderfeestje gehad, nu deden we alles op één dag!)

Afgelopen week stond in het teken van genoeg boodschappen in huis halen, de tuin en het huis beneden opruimen, natuurlijk taarten maken, en vooraf kaas, worst en rauwkost snijden.Het was nog even spannend wat het weer zou gaan doen, maar ook dat was perfect.
De kinderen begonnen binnen, maar speelden voornamelijk in de speeltuin. De volwassenen zaten buiten; onder de veranda of lekker in het zonnetje.

Drie stellen bleven eten, daarvoor hadden we soep en brood (uiteraard zelfgemaakt) en voor de kinderen hebben we patat en snacks bij de snackbar gehaald.

We kijken allemaal terug op een heerlijke dag.
En wat ook lekker is: over drie weken hebben we een vrij weekend!)

Groetjes, Esther

Geen opmerkingen:

Een reactie posten