maandag 3 maart 2014

Haarwensen: een goed doel!

Alweer een blog over Ayla. Ze is dan ook een dankbaar onderwerp en een goed fotomodel.
De dag na de Glamorous Prinsessendag was namelijk weer een spannende dag: Ayla ging voor het eerst naar de kapper. En hoe! Ruim een week daarvoor merkte Ayla op dat het haar van haar broer Rick veel korter gekamd hoeft te worden dan haar eigen haar. Dat leek haar ook wel wat: sneller haren kammen, makkelijker haren wassen, sneller haren afdrogen – zonder klitten!
Ze wist van de mogelijkheid om je haren te doneren. Dus Ayla wilde haar haar kort.
Slik!
Ik moest wel even slikken, want 25 centimeter eraf is gewoon véél. Toch wist ik al snel dat het goed was; korter haar ís gewoon makkelijker en het zou haar leuk staan.

Omdat haar nu eenmaal sneller eraf geknipt is dan eraan gegroeid, heb ik Ayla een week  erover na laten denken. Maar het was duidelijk: dit wilde ze en daar bleef ze bij. En dus maakte ik een afspraak bij de kapper op de dag na de prinsessendag.

Haar haar werd er in twee vlechten afgeknipt en het zag er toen al pittig uit. Maar er mocht natuurlijk wel een goed model in, dus dat heeft de kapper perfect gedaan. Uiteraard was het fototoestel mee.
En . . . . . . het staat haar geweldig!

Wil je meer weten over haar doneren, de Stichting Haarwensen en kappers die gratis je haar knippen als je je haar doneert, kijk dan op www.haarwensen.nl


Groetjes, Esther

Geen opmerkingen:

Een reactie posten