maandag 12 maart 2012

Rommelige week

Deze week wordt een rommelige week. Elke dag staat er wel een afspraak gepland, die sowieso bepalen wanneer ik wel en niet thuis ben. Daarnaast liggen er wat klussen in huis te wachten die ik graag zou doen.
      Zo komt de einddatum voor de belastingaangifte in zicht. Daar ga ik straks eerst maar mee beginnen. Het is altijd fijn als die klus weer gedaan is.
      Voor de afspraak met de kinesioloog morgen wil ik het een en ander voorbereiden. Zowel voor de afhandeling van een vergoeding als opschrijven hoe het met Bob gegaan is de afgelopen week.
      Gisteravond heb ik uit stof twee pyjamabroeken voor de jongens geknipt en deze week wil ik ze naaien, zodat de jongens weer genoeg, passende pyjamabroeken hebben.
      Verder ligt er nog wat schoonmaak- en opruimwerk te wachten en gaat het werk in de moestuin weer beginnen.
      En natuurlijk wil ik genieten van het mooie weer, dus elke dag begin ik in ieder geval met een wandeling of fietstocht – eventueel in combinatie met het halen van een boodschap.

Ik vermoed dat deze week om zal vliegen. Ik heb me voorgenomen om één ding tegelijk te doen; af te maken, waar ik mee bezig ben; als eerste de dringende zaken af te ronden (belastingaangifte en voorbereiden bezoek kinesioloog) en vooral te genieten van het mooie weer.

Afgelopen weekend hebben we al genoten van de voorjaarszon. De kinderen hebben heel veel buiten gespeeld – ’s middags in zomerjas –, ik heb primula’s in de voortuin gezet en Freek heeft zaterdag heerlijk allerlei buitenklusjes gedaan.
      Kunnen we nu de winter achter ons laten? Samen met alle virussen en vermoeidheden die daar bij horen? Ik hoop het.

Geniet van de zon.
Groetjes, Esther

2 opmerkingen:

  1. Ik hoop het ook, ben het zoooo zat!
    Succes met je rommelige weekje, klink bekend..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De belastingaangifte is inmiddels gedaan en de voorbereiding voor de kinesioloog ook. Tijd voor een welverdiende lunch.
    Alleen nog alle mappen opruimen en dan heb ik mijn klus geklaard voor vandaag.

    BeantwoordenVerwijderen