zondag 17 februari 2013

Voorjaarsvakantie

Het zonnetje schijnt,
de lucht is blauw . . .

. . . voorjaarsvakantie kom maar gauw.


Komende week hebben de kinderen vakantie.
De vorige twee vakanties waren ongemerkt toch wel vol geworden met uitstapjes en logeerpartijtjes bij Opa en Oma. Dit keer gaan we proberen het rustiger te houden.
En omdat we toch al wel wat afspraken hebben staan, wordt het deze vakantie een keer niet logeren.

Morgen gaan we met een vriendin en haar dochters (4 en 6 jaar) geocachen. Voor ons is dit nieuw, maar het klinkt leuk: met een GPS-apparaat een soort speurtocht lopen en dan aan het eind een schat vinden. We gaan dit in de duinen doen en als het net zulk mooi weer wordt als vandaag . . .

Dinsdag hebben we een afspraak met een andere vriendin en haar twee kinderen (1 en 3 jaar) om te spelen in de speeltuin bij haar in de beurt. Op deze manier raken de kinderen vertrouwd met elkaar en kunnen wij een beetje bijkletsen. Dus een beetje mooi weer kan deze dag ook geen kwaad.

Woensdag komt er een vriendin met haar zoons (8 en 11 jaar) langs om thee te drinken, bij te kletsen en de kinderen te laten spelen. En donderdag gaat mijn moeder naar de kapper bij ons in de straat, waarna we met haar naar de plaatselijke, biologische theeschenkerij gaan.
De middag houden we rustig. Dan kunnen de kinderen lekker (vertrouwd) buiten spelen en Bob aan zijn werkstuk werken.

Zaterdag heeft Ayla dan weer zwemles en gaan Bob en Rick met de Scouting een stuk bos opruimen. En als afsluiter gaan we zondag naar Sittard, vrienden opzoeken.
Het lijkt mij dat het een leuke vakantieweek gaat worden.

Groetjes, Esther

Geen opmerkingen:

Een reactie posten